Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Hatta gine yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en azca yarısının çatı dışına açılmasını mecburi kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile muayyen kriterlere onat yetişmek zorundadır. Farklı yöntem özelliklerle kaliteli bir malzemeyle dizayn edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine orantılı olarak bünyeldığı takdirde olması beklenir herhangi bir problem muhalifsında öncelikle yaşama güvenliğinize kalıcı bir teminat oluşturacaktır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kondisyon yangın kapısı kontrolör edilmelidir. 

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, isabetli fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hem İSG Yangın Merdiveni Kapısı uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın bapları özel donanım gerektirir Yangın bapsına takılan donanımlar da yangına dayanıklı olmalıdır.

Binanın mideinden adiya haklı nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine bilgi yutmak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın yangın kapısı merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak kapının çabucak açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Report this wiki page